Skip to content
Persoonlijk advies nodig?
NOAB gecertificeerd

Voor bedrijven

Administratief medewerk(st)er voor 24 uur per week

Winco verleent diensten op fiscaal en administratief gebied, voornamelijk aan het MKB uit de regio. Deze diensten betreffen: boekhouding, loonadministratie, jaarwerk, belastingaangiften en advisering. Onze dienstverlening vindt hoofdzakelijk bij ons op kantoor plaats, echter bieden wij ondernemers, indien gewenst, ook dienstverlening op locatie aan. Tevens geven wij particulieren fiscaal advies en bieden wij hulp bij belastingaangiften.

Winco denkt het liefst met de ondernemers mee over hun toekomst, daarnaast leggen wij voor de ondernemers het financiële verleden leesbaar en gedegen vast. Met brede advisering willen wij voor de klanten van grote meerwaarde zijn. Door vergaande implementatie van automatisering kunnen wij diverse tools beschikbaar stellen en onze dienst aanbieden voor scherpe tarieven. Ons doel is dat ondernemers hun administratie niet meer als een last ervaren, maar als een hulpmiddel voor de aansturing van hun onderneming.

De functie die beschikbaar komt neemt naar verwachting 24 per week in beslag en beslaat minimaal de volgende werkzaamheden:

– Bijhouden van de boekhoudingen voor onze ondernemers
– Samenstellen van financiële verslagen
– Verrichten van administratieve handelingen ten behoeve van de loonadministratie

Naast deze werkzaamheden is er ruimte om de uren met andere activiteiten in te vullen, wij hopen met jou de functie in te richten waar jij gelukkig van wordt. Er zal vanuit ons ook behoefte zijn om uren op locatie uit te voeren, dit is tot op heden altijd binnen de Gemeente Krimpenerwaard.

Bij Winco krijg je negen collega’s waarvan er vier op de vestiging in Lekkerkerk zitten en vijf op de vestiging in Krimpen aan de Lek. Wij vinden een goede werksfeer erg belangrijk. Bij ons wordt het op prijs gesteld als je jouw mening uitspreekt en kritisch durft te zijn.

Functie-eisen

  • Boekhoudervaring, bij voorkeur met Exact Online (geen minimum aantal jaren)
  • Affiniteit met automatisering (minimaal goede beheersing van Excel)
  • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar info@winco-administratie.nl of per post naar Winco administratie en advies gevestigd te Marijke Staete 11, 2931 WB Krimpen aan de Lek.

Solliciteer direct
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Back To Top