skip to Main Content
Persoonlijk advies nodig?
NOAB gecertificeerd

Werken bij

Werken bij Winco Administratie en Advies

Bij Winco wordt er gewerkt als een team. Het doel is om de persoonlijke kwaliteiten van een ieder zodanig te combineren zodat de klant de best mogelijke dienstverlening ontvangt. Om dit doel te bereiken wordt er veel overlegd binnen Winco. Dit zorgt voor een gezellige en open sfeer.

Het personeel mag zelf kiezen op welke tijden zij werken en hebben allemaal een sleutel van het kantoorpand. De voorkeur voor werken tijdens kantooruren wordt uiteraard wel uitgesproken maar niet gehandhaafd. Tevens wordt er niet veel gedacht in uren maar in taken. Ieder personeelslid krijgt zijn eigen verantwoordelijkheden welke zij naar behoren moeten dragen. Dit resulteert er regelmatig in dat de ene week meer uren worden gedraaid dan de andere week. Winco gaat hier zo flexibel mogelijk mee om door dit te bewaken maar niet te sturen.

De enige verplichting is tussen de middag een half uur pauze die niet achter het bureau gespendeerd mag worden. De pauze bestaat uit een volledig verzorgde en gezamenlijke lunch met alle collega’s. Uiteraard is het ook geen probleem als iemand liever tussen de middag naar huis wil.

Op deze manier werkt Winco aan een sterk team waarbij ieder zijn kwaliteiten optimaal worden ingezet. Winco werkt aan een werksfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, durft te zeggen wat hij of zij denkt en zich een belangrijk onderdeel van het team voelt.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacature. Wij zoeken altijd gekwalificeerd personeel voor één van onze vestigingen. Mocht je interesse hebben om bij ons te komen werken, neem dan contact met ons op

Back To Top