Skip to content
Persoonlijk advies nodig?
NOAB gecertificeerd

Werken bij

Werken bij Winco Administratie en Advies

Bij Winco wordt er gewerkt als een team. Het doel is om de persoonlijke kwaliteiten van een ieder zodanig te combineren zodat de klant de best mogelijke dienstverlening ontvangt. Om dit doel te bereiken wordt er veel overlegd binnen Winco. Dit zorgt voor een gezellige en open sfeer.

Werktijden zijn bij Winco flexibel en in overleg, de voorkeur voor werken tijdens kantooruren wordt wel uitgesproken. Tevens wordt er niet veel gedacht in uren maar in taken. Ieder personeelslid krijgt zijn eigen verantwoordelijkheden welke zij naar behoren moeten dragen. Dit resulteert er regelmatig in dat de ene week meer uren worden gedraaid dan de andere week. Winco gaat hier zo flexibel mogelijk mee om door dit te bewaken maar niet te sturen.

De enige verplichting is tussen de middag een half uur pauze die niet achter het bureau gespendeerd mag worden. De pauze bestaat uit een volledig verzorgde en gezamenlijke lunch met alle collega’s. Uiteraard is het ook geen probleem als iemand liever tussen de middag naar huis wil.

Op deze manier werkt Winco aan een sterk team waarbij ieder zijn kwaliteiten optimaal worden ingezet. Winco werkt aan een werksfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, durft te zeggen wat hij of zij denkt en zich een belangrijk onderdeel van het team voelt.

Ben je op zoek naar een veelzijdige kantoorbaan? Zoek dan niet verder!

Winco zoekt een parttime of fulltime administratief medewerk(st)er. Iemand die er van houdt om administraties voor (kleine) bedrijven op orde te brengen, alsmede ondersteuning te bieden bij belastingaangiften en jaarrekeningen. Tevens verzorgen wij diverse andere administratieve taken, afhankelijk van de wensen van de ondernemers. Dit gebeurt ook bij onze klanten op locatie.
De werkzaamheden behoeven minimaal MBO-4 werk- en denkniveau.

Wanneer is deze baan iets voor jou:

  • Je hebt affiniteit met cijfers en computers
  • Secuur werken en betrouwbaarheid staan bij jou hoog in het vaandel
  • Je hebt graag je eigen verantwoordelijkheden maar maakt wél graag deel uit van een team
  • Je bent bekend met Exact Online of je schrikt in ieder geval niet van nieuwe software
  • Je hebt eigen vervoer (in verband met werkzaamheden op locatie
Wat bieden wij jou:

  • Een gezellig team van jong tot oud
  • Gezamenlijke lunch
  • Diversiteit in werkzaamheden, dus geen “suffe” kantoorbaan
  • Mogelijkheden tot (bij)scholing via onze branche organisatie (NOAB)

Mocht je interesse hebben dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Wij zijn te bereiken via:

E-mail: info@winco-administratie.nl
Telefoon: 0180-683488

Back To Top